Menu

Category: Saadangoerdu ordforklaring Pages default.aspx

Nyheder steel panther i aarhus

nyheder steel panther i aarhus

Velkommen til profilen af Steel Panther på whimsical-originals.com Profilen af Steel Panther vil indeholde nyheder, oplysninger om koncerter og turnéer, fotogallerier og. KLIK IND HER OG "SYNES GODT OM" - OG FÅ NYHEDERNE STEEL PANTHER kommer til Aarhus den september og det kan ikke sidde. Relaterede nyheder , Steel Panther koncert har nu fået support.: The Lounge Kittens , Steel Panther, Train, Aarhus C. nyheder steel panther i aarhus

Nyheder steel panther i aarhus - site

Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. GUNS N ROSES I PARKEN. Jay Hansen - trommer. Lenny White har spillet med stort set alle og de mest indflydelsesrige i musikbranchen. Byens nye bands Musikken i Aarhus bobler af en vitalitet, som ikke er set længe, siger en af byens bookere, og listen over nye talent- og succesfulde Aarhus-bands er pænt lang. Til sommer får Aarhus så endelig muligheden for at opleve de innovative musikere, når de den 4. Infernal har designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato.

Videos

"Kickstart my heart" / "Jump" - Steel Panther - The Roxy - Los Angeles 31/10/2016 STEEL PANTHER kommer til Aarhus den september og det kan ikke sidde over-opleveligt. Livescenen sender derfor en bus afsted fra det. Steel Panther har med deres satiriske 80'er-glamrock for alvor fanget det danske publikum og grundet den store efterspørgsel, vender de nu tilbage til Danmark,  Mangler: aarhus. I dag skriver Steel Panther deres egne tekster, som er kendt for at have et humoristisk glimt i øjet. For bandet Train (Aarhus): september.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail