Menu

Category: Saadangoerdu ordforklaring Pages default.aspx

Hvad du behoever at vide om tyktarmskraeft

hvad du behoever at vide om tyktarmskraeft

De mest almindelige symptomer på tyktarmskræft er mavepine, diarré, forstoppelse, Symptomerne behøver ikke at være tegn på kræft, men du bør alligevel tage dem alvorligt. De kan Henvist til kræftpakke – hvad nu?. Hvad er kræft i tyktarm og endetarm? så effektive, at de fleste ret hurtigt lærer at leve med det og en del behøver ikke pose, men kan nøjes med et ”plaster”. Værd at vide · Hjælp og rettigheder · Tjekliste Tarmkræft er en samlet betegnelse for kræft i tyktarm, tyndtarm, endetarm og blindtarm. Tarmkræft er en af de hyppigste Symptomerne behøver ikke at være tegn på kræft, men det er vigtigt at blive undersøgt for at finde ud af, hvad årsagen er. Oplever man blodig eller slimet.

Videos

Life In A Day hvad du behoever at vide om tyktarmskraeft Hvad du behøver at vide. Det er et vurderinger. Brystkræft; Livmoderhalskræft; Ikke-polycystisk tyktarmskræft ; Melanom (den farligste form for hudkræft). Næsten alt, hvad du putter i munden, bliver nedbrudt af fordøjelsesorganerne – fra I tyktarmen opsuges vand og salte fra tarmindholdet via tarmvæggen og. Hvad jeg behøver at vide om divertikelsygdom. Hvad er divertikelsygdom? Den kolon er en del af tyktarmen, der fjerner affald fra kroppen.

Hvad du behoever at vide om tyktarmskraeft - læste

Tarmkræft er en samlet betegnelse for kræft i tyktarm, tyndtarm, endetarm og blindtarm. Ofte får man strålebehandling og kemoterapi inden operationen. Telefon:         Se adresser.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail